SOMM: en ny film fra vinens verden!

De ti siste årene har det kommet en rekke filmer med fokus på vinverdenen (Mondovino, A Good Year, Sideways, for å nevne noen). Filmregissøren Jason Wise fortsetter denne trenden med en film som konsentrerer seg om vinutdannelse.

I to år har han fulgt fire studenter som prøver å ta den kjente Master Sommelier Diploma. Dette er kanskje den mest avanserte og vanskelige eksamen som finnes i vinbransjen, og siden lanseringen i 1969 er det  bare 186 personer som har fullført denne utdanningen.

Filmen er ferdig for visning, men produsentene sliter med å få interesse fra festivaler og distributører. Dato for lanseringen er fortsatt ukjent, og vi må nøye oss med denne traileren!

Annonser

Dette innlegget ble publisert i andre, nyheter og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *