Bill Granger: «BILLS ASIATISKE SMAKER» – Ny spennende kokebok!

 Bill Granger er ingen nykommer! Han har allerede utgitt flere kokebøker som har møtt stor suksess internasjonalt, og i tillegg til å ha åpnet ”Granger & Co” restaurant i London i fjor, driver han tre restauranter i Australia og tre i Japan. Han ble født i 1971 i Melbourne, og flyttet senere til Sydney for å studere kunst. Han utvidet tidlig en stor lidenskap for asiatiske smaker, og åpnet sin første restaurant i 1993, bare 22 år gammel. Gjennom mange reiser i Asia har han utviklet en stor matkompetanse som han nå deler med oss.

Mens alle var på stranden og spiste egg og chips, ville jeg se på en gammel, tannløs dame lage bøffelgryter og grønn papayasalat i et lite, hyttelignende kjøkken.” Bill Granger.

I Bills asiatiske smaker bruker forfatteren enkle prinsipper, og fokuserer på det som er sunt, friskt, og lett å lage hjemme. Asiatisk mat trenger ikke å være avansert, og det viktigste er ofte å finne riktig balanse mellom salt, søtt, surt og sterkt, ved hjelp av krydder og urter. Bill Granger har sine preferanser og lar seg ofte inspirere av thailandsk, vietnamesisk og japansk mat.

Boken dekker alle måltider, fra frokost til dessert, uten å glemme snacks, fiskeretter, kjøttretter og fristende vegetarretter for å nevne noen. Oppskriftene er mange og varierte, og nydelig illustrerte.

En veldig inspirerende bok som du får vann i munnen av å lese!

Versal Forlag – Norsk utgave 2012 – ISBN: 978-82-81-88118-1

Dette innlegget ble publisert i bok, mat, nyheter og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *