En ny film fra vinens verden: «Boom Varietal: the Rise of Malbec»

Dokumentaren Boom Varietal: the Rise of Malbec handler hovedsakelig om Malbec-druen og Argentina. Filmen ble lansert i januar 2011 og har allerede vært presentert på en rekke filmfestivaler både i USA og i Argentina.

Den er produsert av amerikanske Studio Rage og er regissert av Sky Pinnick. Det er foreløpig usikkert når filmen blir tilgjengelig på dvd, men det hadde vært fint å kunne se den i Norge om ikke så lenge siden Vinmonopolet har nettopp Argentina som fokusområde i mars!

Ut fra traileren ser det i hvert fall ut til at dette er en interessant film for alle vinentusiaster!

 

Boom Varietal: the Rise of Malbec

Annonser

Dette innlegget ble publisert i Film, nyheter, vin og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *