Mars 2012, nyheter på Vinmonopolet! Fokus på Argentina.

Om tre dager lanserer Vinmonopolet 66 nye produkter i sine butikker. Fokusområdet er Argentina, med blant annet noen gode saker fra Mendoza, Lujan de Cuyo og Cafayete. Blant de 20 nye vinene fra Argentina, finner vi selvfølgelig noen klassiske rødviner, men også noen interessante hvitviner, musserende og dessertviner.

I tillegg til det kommer det 351 nye produkter på bestillingslisten. En del nye årganger og mange nye gode viner er på vei, spesielt fra Rhône-dalen (Chapoutier, Gonon, Le Sang des Cailloux), Burgund (Rion, Dugat, Angerville, Verget), Tyskland (Markus Molitor, Georg Breuer) og Piemonte med den interessante 2007-årgangen. Whiskyentusiaster blir sikkert fornøyde med å høre at mer enn 20 spennende maltwhiskier snart blir tilgjengelig!

Alle disse produktene kan skaffes eller bestilles fra 3. mars.

Her finner du listene over alle de nye produktene: Vinmonopolet

Annonser

Dette innlegget ble publisert i nyheter, nyhetslansering, Vinmonopolet og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *