Burgund 2010: produsentene beskriver selv årgangen

Kan man beskrive en årgang med ett ord?

Dette kan virke vanskelig, spesielt når man er en ivrig produsent og ønsker å gå i detaljer, men oppgaven er ikke umulig!

Justerini & Brooks er en velrenommert engelsk vinhandler som har vært aktiv siden 1749. For ett år siden spurte de Bordeaux- produsentene hvilket ord de mente var mest representativt for årgangen 2010. De er nå tilbake med samme oppgave, men denne gangen i Burgund. Resultatene er disse to videoene (på engelsk):

Videoene er publisert med tillatelse fra Justerini & Brooks

Noen av produsentene i videoene: Guillaume d’Angerville, Eric Rousseau, Vincent Dancer, Louis-Michel Liger-Belair, Etienne de Montille, Vincent Dancer, Frédéric Mugnier, Simon Rollin, Jean-Nicolas Meo, Guillaume d’Angerville, Christophe Roumier,, osv.

Annonser

Dette innlegget ble publisert i 2010, Kuriositeter, nyheter, vin og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *