Vintest: En fabelaktig rosévin fra Il Poggione (Toscana)

Lo Sbrancato

Produsent: Il Poggione – Årgang: 2011

Distrikt: Toscana / Italia

Rosévin

Varenr: 91232-01 (bestillingsutvalg –Vine AS)

Pris: 149,90

Il Poggione er en velrenommert rødvinprodusent, og deres Rosso og Brunello di Montalcino er klassikere blant Toscanas entusiaster. Men for noen få år siden bestemt de å utvide produksjonen sin ved å lage en rosévin. Det var en smart idé!

100% Sangiovese. Duft av vannmelon, rips, bringebær, mynte og nesle. Bra konsentrasjon i munnen med en tydelig floralsk og fruktig smak. Frisk og lang ettersmak. En fabelaktig og elegant rosévin som definitivt er en av de beste i Norge.

.

87/100

** (Veldig bra kjøp) 


Annonser

Dette innlegget ble publisert i rosévin, vin, Vintest og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *