Opplev verdens beste vinkjellere på video

Wbpstars.com er en nettside som har spesialisert seg på restaurantanmeldelser. I løpet av de siste årene har inspektørene deres besøkt mer enn 2500 restauranter* i mer enn 100 land.

I tillegg til å gi nyttige og presise anmeldelser, kommer Wbstars.com med sine egne filmer fra de besøkte restaurantene. Videoene viser  oss intimiteten på noen av verdens beste kjøkken, og gir oss muligheten til å besøke noen av de flotteste vinkjellerne i restaurantbransjen. I Norge er per i dag syv restauranter anmeldte: Alex Sushi, Credo, De 4 Roser, Maaemo, Restaurant 5 Bord, Restaurant Oscargsgate og Statholdergaarden.

De nesten 850 videoene til Wbpstars.com finnes på Youtube i tillegg til deres egen nettside. Som et eksempel ser du under en presentasjon av vinkjelleren til Le Louis XV i Monaco. Restauranten Le Louix XV drives av Alain Ducasse, og er en del av det prestisjefulle Hotel de Paris. Hotellet er berømt for å ha et av de største og beste vinutvalgene i verden.

* (Arpège, The Fat Duck, Noma, Bouley for å nevne noen.)

Dette innlegget ble publisert i andre, Film, Kuriositeter, mat, mat og vin, vin og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *