Videointervju med Antonio Galloni på World Wine Symposium

Under finner du et intervju med Antonio Galloni.

Antonio Galloni er en av de viktigste samarbeidespartnerne til Robert Parker, og hans oppgaver er hovedsakelig å dekke Italia for The Wine Advocate og eRobertParker.com. I dette intervjuet snakker han generelt om vinkritikken og dens måte å arbeide. (På grunn av den nye eierstrukturen og reorganiseringen som skjedde i begynnelsen av desember, er det litt usikkert hva slags rolle Antonio Galloni vil få i TWA-systemet i framtiden.)

Intervjuet fant sted på World Wine Symposium i begynnelsen av november i år. World Wine Symposium er et vinforum som hvert år samler ulike profesjonnelle fra vinbransjen (produsenter, journalister, negocianter, politikere, osv.) på Villa d’Este i Italia. World Wine Symposium 2012, som var den fjerde utgaven, ble som vanlig ledet av den energiske vinentusiasten François Mauss. I tillegg til dette forumet, er han også grunnleggeren og lederen av Grand Jury Européen.

Intervjuet er publisert med tillatelse fra World Wine Symposium.

 

Annonser

Dette innlegget ble publisert i andre, Interview, nyheter og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *