En ny film om vin: Les Terroiristes du Languedoc

 

Som vi skrev flere ganger i 2012, ser det ut til at trenden med å sette det kulinariske i fokus bare fortsetter! Mat og vin er veldig populært for tiden, og flere regissører fortsetter å satse på disse temaene. Om ti dager kommer en ny film med fokus på terroir i Languedoc.

Denne dokumentarfilmen følger tolv karakterfulle og stolte vinbønder som har til felles en sterk tilknytning til sitt distrikt og dets terroir. Filmen ble laget i to omganger i løpet av 2012, to uker i mai og to uker om høsten. Resultatet er en to timer og tjue minutter lang film som viser oss mangfoldet av Languedocs distrikter og samtidig gir oss et intimt innblikk i karismatiske franske vinprodusenters hverdag.

Filmen er regissert av amerikanske Ken Payton, som er kjent for to andre dokumentarer om vin (Azores, From Lava to Wine og Mother Wine).

Under finner du traileren:

 

Annonser

Dette innlegget ble publisert i andre, Film, nyheter og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *