Aida karaffelen

83594Karaffelen fra Aida vil begeistre alle vinelskere. Den er lett, glasset er gjennomsiktig og ufarget og gjør det enkelt å bedømme vinens farge samt hvor ugjennomsiktig vinen er. For å lufte vin i karaffel bør vinens overflate ikke komme høyere enn der karaffelen er på sitt videste. Dette vil sørge for at vinen får god kontakt med luft. Vi anbefaler bruk av karaffelen på 1.7 liter, ref 83597 chateau carafe, da denne sørger for god kontakt mellom luft og vin for innholdet i en normal vinflaske, i.e. 0.75 l.

For å ta godt vare på karaffelen anbefaler vi at den aldri vaskes i oppvaskmaskin, men heller rengjøres i varmt vann uten bruk av rengjøringsmiddel. Dersom det skulle oppstå noen flekker som ikke lar seg fjerne med bare varmt vann anbefaler vi å bruke litt eddik. Etter å ha rengjort med eddik må karaffelen skylles godt. For å hindre vannskjolder bør karaffelen tørke rett etter vask. Karaffelen bør oppbevares på et lukt og støvfritt sted.

Annonser

Dette innlegget ble publisert i andre og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *