Frankrikes årgangstabell: et svært praktisk interaktivt kart

 Kartet er resultatet av et samarbeid mellom The Telegraph og vinhandleren Berry Bros & Rudd. Det viser, på en skala fra en til ti, hvordan hoveddistriktene i Frankrike klarte seg i hver enkelt årgang fra 1978 til 2011, og informerer om vinene bør drikkes eller lagres.

Kartet fokuserer på disse distriktene: Champagne, Bordeaux (rød og hvit), Burgund (rød og hvit), Chablis, Rhône, Loire og Alsace.

Et slik kart er et veldig nyttig instrument for alle vinelskere, og det blir interessant å se om det kommer flere kart som dekker andre land.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>