September-nyheter på polet: fokus på Rhône

Om noen få timer lanserer Vinmonopolet 75 nye produkter i sine butikker. Fokusområdet er Rhône, og lanseringen dekker mange av de meste spennende distriktene i dette området: Châteauneuf-du-Pape, Vacqueyras, Saint-Joseph, Cornas, Condrieu, Côte-Rôtie, osv. Det er 2009- og 2010-årgangene som er mest representerte, noe som er gledelig for alle som ønsker viner som kan lagres i mange år. I denne sammenheng er Cornas Champelrose 2009 fra Courbis et veldig bra kjøp.

I tillegg til rødvin, lanserer Vinmonopolet noen interessante hvitviner fra Condrieu, Saint-Joseph og fra det mindre kjente distriktet Saint Peray.

 

I tillegg til de nye varene i butikkhyllene kommer 540 nyheter på bestillingslisten, i form av nye årganger eller helt nye produkter. Blant de meste interessante nyhetene finner vi tysk hvitvin fra 2011-årgangen, noen veldig gode, men dyre Médoc fra den ettertraktede 2009-årgangen, og noen Barolo fra 2008-årgangen.

 

En annen nyhet er at Vinmonopolet nå lanserer sine nyheter på fredag, ikke på lørdag som tidligere. Alle produktene kan skaffes eller bestilles fra fredag 7. september.

 

Her finner du listene over alle de nye produktene: nyheter


Dette innlegget ble publisert i andre, hvitvin, nyheter, nyhetslansering, rødvin, vin, Vinmonopolet og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Ett svar til September-nyheter på polet: fokus på Rhône

  1. Trond sier:

    nydelig. Skal testes 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *